Nedelja 11.03.2012.
10:31
Kurir

Lepa Brena: Tugujem što nisam bila uz oca dok je umirao!

Kad je (otac) otišao, prvi put u životu osetila veoma težak gubitak: Lepa Brena

- Ja sam se za mog oca borila kao što se on celog života borio za mene.Bila sam spremna da za njega zaista učinim sve. Kad je otišao, prvi put u životu osetila sam veoma težak gubitak - kazala je pevačica u intervjuu hrvatskoj TV Nova.

Abid je preminuo u oktobru 2010. godine, dve sedmice nakon što ga je u Brčkom udario autobus. S teškim povredama primljen je u bolnicu u Tuzli, odakle je nekoliko dana kasnije otpušten na kućni oporavak. Čim je čula da mu se stanje pogoršalo, Brena se odmah vratila iz Amerike, ali nije stigla da vidi oca živog.

- Ono što je predstavljalo najteži bol u svemu tome je to što su meni telefonom javili da je moj otac preminuo. Uvek sam mislila da ću u takvim trenucima biti pored roditelja. To su momenti kad želite da kažete još mnogo stvari, kad želite da pokažete koliko volite svoje roditelje. Zauvek će mi ostati bol na srcu što u tom trenutku nisam bila pored njega.

Kad je Brena još zaplakala - OVDE

Kad me ovako podsetite, mogla bih da se rasplačem i plačem danima - pričala je Brena dok se jedva suzdržavala da ne zaplače.

2024 © - Vesti online