Subota 10.03.2012.
15:04
Vestionline

Šešelj juče operisan!

Vojislavu Šešelju je, prema saopštenju SRS-a, ugrađen isti defibrilator kojem su zamenjene elektrode
 

Da podsetimo, Vojislav Šešelj je u bolnicu prebačen 9. marta, a najavljeno je da bi operacija trebalo da usledi tek danas.


U nastavku teksta prenosimo ostatak saopštenja SRS-a:


“Šešelju je sada ugrađen isti aparat kome su zamenjene elektrode. Lekari tvrde da aparat sada dobro radi. Međutim, predsednik Srpske radikalne stranke se i dalje oseća loše i ne primećuje nikakvo poboljšanje.

Lečenje u Srbiji?

Prema pisanjima beogradskih medija, lider radikala Vojislav Šešelj bi mogao da bude lečen u Srbiji.

Uprkos ovoj činjenici, najavljeno je da će Šešelj već u toku dana biti vraćen u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala. Srpska radikalna stranka smatra da je ovo skandalozno imajući u vidu iskustvo nakon prethodne operacije kada je Šešelj svakodnevno prebacivan u bolnicu jer mu se naglo pogoršavalo stanje.


Srpska radikalna stranka najoštrije osuđuje monstruozno ponašanje Haškog tribunala koji je namerno iscrpljivao Vojislava Šešelja iako se više od meseca dana zna da je defibrilator neispravan.


Očigledno je da će Tribunal nastaviti da ugrožava Šešeljev život jer nema izlaznu strategiju za okončanje ovog političkog procesa, a Tužilaštvo je potpuno poraženo jer nije dokazalo nijednu tačku optužnice“.

2024 © - Vesti online