Petak 09.03.2012.
18:52
Smedia

Lista "Dveri" bez zvučnih imena?

Foto: Ilustracija

Kako će izgledati izborna lista pokreta ”Dveri” i da li će samostalno kao što se najavljuje izaći pred birače, biće poznato 14. marta. Iako su se pojavile informacije da će se na njihovoj listi naći mnogi ugledni profesori i intelektualci, od toga neće biti ništa.

Najave da će spisak ”Dveri” predvoditi Kosta Čavoški, Smilja Avramov, Dobrica Erić, Milutin Šoškić, Milo Lompar i drugi ugledni građani ”ne piju vodu”. To su nam potvrdili oni sami, ali i Boško Obradović iz ovog pokreta.

Mnogi poznati univerzitetski profesori daće nam samo podršku i neće biti na listi. Kako će ona tačno izgledati biće poznato 14. marta, nakon što izbori budu raspisani - rekao je Obradović, dodavši da su oni trenutno najbliži odluci da pred birače izađu samostalno.

Čuveni golman Partizana Milutin Šoškić, koji je licitiran kao jedan od članova liste, objasnio nam je da on podržava sve partije koje su nacionalne i koje brane svoju zemlju:

"Cenim ono što momci iz ”Dveri” rade, jer oni brane naš obraz, čast, ponos, ali na njihovoj izbornoj listi se sigurno neću naći."

Sličnog mišljenja je i profesor Filološkog fakulteta u Beogradu Milo Lompar:

"Nemam nameru da budem na listi. Jednom sam učestvovao na konvenciji koju su organizovale ”Dveri”, ali to ništa ne znači."

Na izbornoj listi ”Dveri” sigurno se neće naći ni Kosta Čavoški i Smilja Avramov.

2024 © - Vesti online