Petak 09.03.2012.
12:45
Kurir

Oprostila bih Petri da je bila čovek!

Mora da odgovara za ono što je uradila, smatra supruga preminulog Slobodana Bajića, kojeg je Petra udarila kolima

- Petra mora da odgovara za ono što je uradila, a ne da laže da Slobodana nije udarila na pešačkom prelazu. To nije tačno! Slobodan je prelazio ulicu na pešačkom prelazu i ona ga je oborila na polovini ulice. Za 40 dana nijednom nije pozvala da pita kako živim sa svojim ranama, ni na sahranu nije došla. A da je bila čovek, verovatno bih joj oprostila i bila bih za to da joj smanje kaznu - nastavlja ogorčeno Vasiljka za Kurir.

Ona dodaje da je svesna da je Petra Cvijić medijska ličnost i da sigurno ima novca za sud, ali da je to ne plaši.

- Ne želim joj zlo. Znam da je njoj sigurno teže nego meni. Ona će na duši da ga nosi. Poznata je i sigurno ima novca, ali imam i ja stan. Ako bude bilo potrebno, sve ću da prodam zarad istine. Povredila me i izjava Petrine majke, koja je rekla da je najbitnije da joj je ćerka živa i zdrava. I treba da bude živa i zdrava, ali red je da odgovara - odlučna je Vasiljka.

Policija: Udarac na zebri

U policijskom zapisniku sa uviđaja na mestu udesa piše:
"Petra Cvijić se, upravljajući vozilom ‘opel korsa’, kretala Vodovodskom ulicom.

Na obeleženom pešačkom prelazu kod kućnog broja 164b došlo je do kontakta leve bočne strane vozila i pešaka koji je prelazio kolovoz na pešačkom prelazu, dolazeći s leve strane vozila. Po dolasku na lice mesta, vozilo je zatečeno odmah iza pešačkog prelaza".

2024 © - Vesti online