Petak 09.03.2012.
12:10
zurnal.rs

"Partizan ne garantuje za dugove Krstajića i Stanojevića"

Đurić, Krstajić i Stanojević

Bivši sportski direktor i trener Partizana, Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije još uvek duguju novac za kazne nastale u periodu dok su obavljali važne poslove u Humskoj. Kako prenosi Sportski Žurnal, obojica su na tapetu organa nacionalne kuće fudbala i nalaze se pod suspenzijom!

"Suspenzija je usledila zbog činjenice da Krstajić nije platio 30.000 dinara, zbog prekršaja na 141. večitom derbiju", podseća Milan Mladenović, potpredsednik Disciplinske komisije FSS.

Bivši sportski direktor srpskog šampiona kažnjen je posle rasprave sa delegatom Miodragom Popovićem iz Sopota.

Sa druge strane, slučaj Aleksandra Stanojevića zadire u dalju prošlost.

"Tadašnji trener Partizana kažnjen je sa 120.000 dinara, zbog ponašanja u poslednjim trenucima utakmice sa Radom 24. septembra. Novac do danas nije uplaćen", dodaje Mladenović.

Ukoliko Krstajić i Stanojević ne regulišu dug od ukupno 150.000 dinara on će pasti na teret Partizana.

"Novac moramo da naplatimo. Manje je bitno od koga. Čekaćemo Krstajića i Stanojevića još neko vreme, međutim, ako se ništa ne bude promenilo, sredstva ćemo potražiti od kluba u kome su u tom trenutku bili angažovani, a to je Partizan.

Rok za plaćanje obaveza je prošao 16. januara i od tog trenutka, sledstveno propisima, Mladen i Aleksandar su pod suspenzijom", jasan je Mladenović.

Komentar cele situacije za Žurnal je dao i predsednik Partizana Dragan Đurić, uz veliku dozu ironije:

"Teret njihovih obaveza može da padne na naša pleća samo ako se sa time saglasimo. Pošto Partizan ne želi da garantuje za gospodu Krstajića i Stanojevića, bojim se da će morati da plate iz svog džepa. Verujem da taj novac imaju, ali da će im teško pasti da izmire obaveze. A ako nemaju keš, onda ću im lično 'pokriti' minus".

Očigledno 'rat' rukovodstva Partizana sa Krstajićem i Stanojevićem ne gubi na intenzitetu i sve je više udaraca 'ispod pojasa'.

2024 © - Vesti online