Četvrtak 08.03.2012.
22:32
Beta

Kuzeljević najavio pobedu Radničkog 1923 protiv Spartaka

"Treba se odužiti navijačima, jer su punili tribine i bili uz nas sve ovo vreme. Nadam se da će i u Subotici stadion biti pun, uz veliki broj naših navijača. Mi ćemo, naravno, dati svoj maksimum i doći do prepoznatljive igre, a pozitivan rezultat neće izostati", rekao je Kuzeljević.

On je istakao da njegov tim, ipak, očekuje "teška utakmica".

"Ekipa Spartaka je u prethodne dve sezone pokazala stabilnost i čvrstinu. Očekuje nas teška utakmica i rival koji će biti maksimalno strpljiv i motivisan", ocenio je trener Kragujevčana.

Fudbaler Radničkog 1923 Miljan Mutavdžić rekao je da povratak najboljeg strelca lige Darka Spalevića "dosta znači ekipi".

"Povratkom Spalevića dobićemo mnogo, jer on dosta znači ekipi u toku igre. Protivnik će biti jako motivisan, jer takođe želi mesto koje vodi u Evropu. Nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici i naravno pozitivnom rezultatu", kazao je Mutavdžić.

Duel Spartaka i Radničkog 1923 igraće se u petak u 14.00 na Gradskom stadionu u Subotici.

U jesenjem delu prvenstva ove dve ekipe sastale su se dva puta. U drugom kolu Super lige Srbije, 20. avgusta u Kragujevcu, bilo je nerešeno 1:1, kao i 26. oktobra u Kupu, ali je Spartak tada pobedio posle penala.

Kragujevčani su trenutno četvrti na tabeli sa 29 bodova, dok su Subotičani šesti, s četiri boda manje.

2024 © - Vesti online