Četvrtak 08.03.2012.
10:53
Vestionline, sportske.net

Jovanović: Velika noć u istoriji APOEL-a!

APOEL je plasmanom u četvrtfinale LŠ napravio najveći uspeh u istoriji kluba

Na putu ka neverovatnoj pobedi, ekipu sa velikim uspehom vodi srpski stručnjak Ivan Jovanović, koji je rekao da je ekipa umela da se nosi sa protiskom.

“Nismo ni sanjali da ćemo stići ovde. Ipak, kada imate ovakve igrače koji veruju u sebe i ovakvu publiku i navijače kao što imamo mi, sve je moguće. Ovo je prosto neverovatno!“ nije krio oduševljenje zvanično najbolji srpski trener.

Jovanović je i pre meča govorio da njegova ekipa mora da odigra savršenu utakmicu ako želi da prođe dalje. Čini se da su upravo to i uradili fudbaleri APOELA-a.

“Utakmica je pokazala da umemo da se nosimo sa pritiskom, moji momci su pokazali veliku želju i trud. Mnogo smo trčali i trudili se da postignemo željeni rezultat. Ova pobeda ide navijačima i samim igračima koji su svojim radom stigli do nje. Nema ničega lepše nego kada vidite ljude koji se raduju zbog vašeg uspeha. Oduševljen sam jer sam učestvovao u jednom tako velikom trenutku za APOEL.“ istakao je ivan Jovanović, jedan od kandidata za selektora Srbije. 

2024 © - Vesti online