Četvrtak 08.03.2012.
10:19
Večernje novosti

Roditelji povređenog: Naš sin se ne budi

''Molimo se, to je sve što nam je ostalo. Sad smo došli iz bolnice, našem Predragu je i dalje jako loše. Spasli su mu ruku, ali mu život još visi o koncu'', jedva govori Mila, majka Predraga Fuštića (37), za čiji se život još bore lekari u Urgentnom centru u Beogradu, prenose ''Novosti''.

Predrag Fuštić i njegova majka Mila

Predrag je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu u noći između petka i subote u kojoj su poginule sestre Milena (28) i Ljiljana Rusov (24) i njihova drugarica Jadranka Jović (23).

U petak, oko ponoći, Predrag je završio posao i parkirao cisternu koju je vozio. Na parkingu je seo u svoj "jugo" i krenuo kući. Da je krenuo samo sekund ranije ili kasnije, kao i svake večeri stigao bi kući i zagrlio svoju decu - dvanaestogodišnju Jovanu i dve godine mlađeg Miljana. Sudbina mu nije dala da krene u bilo kojem drugom trenutku i izbegne tragediju. Bahati vozač nije mu dao da te večeri ode svojoj porodici. Iz bočne ulice, brzinom većom od 150 kilometara na sat, naleteo je BMV kojim je upravljao Predrag Bojanić. Nije reagovao na molbe svojih saputnika da uspori. Sudar je bio neizbežan.

"Samo malo pre toga sin ga je zvao da mu javi da je na fudbalu dao tri gola", priča Predragov otac Branislav.

"Onda se i Predrag javio da je završio sa poslom i da dolazi kući. Nikome nije palo na pamet kakva će nas nesreća zadesiti."

Sa teškim povredama opasnim po život, Predrag je, posle nesreće prebačen u Urgentni centar u Beogradu. Pao je u komu i do danas se nije budio.

"Šta nam uradi divljak", kao u bunilu govori Mila. "Bili smo kod njega u šok sobi. Ne budi se, nema nikakvog napretka. Lekari su mu spasli ruku koja mu je bila gotovo potpuno istrgnuta iz ramena, ali kažu da su mu svi vitalni organi ugroženi."

2024 © - Vesti online