Četvrtak 08.03.2012.
12:00
S.S. - Foto:

Treba se zahvaliti i za grešku izviniti

- Nameravam da pošaljem paket ovoj napaćenoj ženi. Znam šta znači nemati. Sirotinja me oterala u beli svet pre 40 godina iz hercegovačkog krša. Nisam se obogatila, ali u Nemačkoj nisam gladovala, smrzavala se, hodala praznog novčanika. I ja imam sina, Dejanovih godina. Zahvalna sam bogu što mi ga je poštedeo ratnih trauma i čini mi se da ću mu se za to dobro odužiti tako što ću majci i sinu iz Vranja pomoći u skladu sa svojim mogućnostima - rekla je penzionerka iz Frankfurta, koja je dobila traženu adresu.


Vesna Milošević unapred se zahvalila nepoznatoj zemljakinji, poručivši joj da bi ona bila najsrećnija majka kad bi Dejan ozdravio. Potom je dodala:


- Savest me proganja što sam vam nedavno dala pogrešan podatak o donaciji koju su mi poslali Jelica i Slavko Crnokraka iz Sidneja. Rekla sam vam 60 australijskih dolara umesto 60 evra. Kada me je gospodin Slavko pozvao i iznenađeno pitao kako sam dobila drugu valutu od poslate, htela sam u zemlju da propadnem. Izvinila sam mu se, ali osećam obavezu da to učinim i preko "Vesti". 

POZIV DONATORIMA

 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online