Sreda 07.03.2012.
13:41
Blic, Vestionline

"Ne znam da li mogu da ponovim prošlu sezonu"

Novak je nedavno u Dubaiju poražen od Endija Mareja u polufinalu. Voljom žreba, ako ne bude nikakvih iznenađenja, dobiće novu šansu baš u Indijan Velsu da se revanšira Britancu za poraz od pre sedam dana. Đoković je u istoj polovini žreba kao teniser iz Danblejna, dok su glavni rivali u preostaloj polovini Rodžer Federer i Rafael Nadal koji bi mogli da se sastanu u drugom polufinalu.

"Prošla sezona je bila zadivljujuća, definitivno najbolja u mojoj karijeri. Ako me pitate mogu li da je ponovim, odgovor je da ne znam. Biće teško u svakom slučaju kaže", Đoković.

Indijan Vels je turnir koji je srpskim ljubiteljima tenisa doneo mnogo radosti proteklih godina. Osim Novaka, dva puta, osvajali su ga i Jelena Janković i Ana Ivanović, a što se tiče Đokovića, on je u Kaliforniju stigao pun optimizma.

I statistika pokazuje da ima razloga za to jer je od 2006. kada je prvi put zaigrao na ovom takmičenju, ostvario skor od 22 pobede i četiri poraza.

"Uvek se radujem dolasku ovde. Turnir je specifičan, igra se u lepoj atmosferi. Događaji se brzo smenjuju i važno je da za svaki od ovih velikih turnira budem maksimalno spreman", poručio je branilac titule u Indijan Velsu.

2024 © - Vesti online