Sreda 07.03.2012.
17:21
Vestionline, Sport

Genčić: Ana i Jelena su završile

Jelena Genčić je u tada anonimnom dečaku pod imenom Novak Đoković prepoznala materijal za prvo mesto na ATP listi. Dakle, nema sumnje da zna ponešto o tenisu i da je treba saslušati. Ma koliko bolno bilo.


“Mislim da su Jelena i Ana završile karijere“, kategorična je u izjavi za 'Sport' Jelena Genčić.

Naravno, izjava se odnosi na dve najbolje srpske teniserke – Jelenu Janković i Anu Ivanović, koje su ne tako davno zauzimale vrh WTA liste, ali smo već zaboravili kako trofeji izgledaju u njihovim rukama. Doduše, Ivanovićeva je u poslednje vreme popravila plasman, pa je sada 16. na svetu, dva koraka iza Džej Džej.

“U igri se ne vidi da je Ana napredovala, a kada čitam njene izjave... da ne pričam. Da bi neko bio dobar mora da se koncetriše na ono što radi, a ne da se zamajava. Ako hoće da se bavi nečim drugim, neka se bavi. Ona je zaista prelepa i neka ostane takva. Po tome ćemo je i pamtiti. Mislim da su Jelena i ona završile karijere. I ja želim ’lambordžini’, ali nemam mogućnosti“, surovo iskrena je Genčićeva.

Prema njenom mišljenju šanse još uvek postoje za Bojanu Jovanovski, bez obzira na veliku krizu u kojoj se nalazi 20-godišnja teniserka.

“Očigledno je da je još u fazi privikavanja na sponzore i trenera. Treba da se naviknete na nov način rada. Ona ima potencijal, samo je potreban neko ko će to razraditi i učvrstiti“, jasna je Genčićeva.

Inače, ako nekome nije jasno na šta je Genčićeva mislila kada je govorila o tome da Ana nije sasvim koncetrisana na tenis neka pogleda "sešn" Ivanovićeve u San Dijegu gde je pozirala čuvenom holivudskom fotografu Džonu Rusou.

2024 © - Vesti online