Sreda 07.03.2012.
09:08 >> 10:42h
Blic

Tajni sastanak Veljovića i načelnika čačanske policije

Vozačima u Čačku se ne pišu kazne jer su savesni, kaže načelnik PU Čačak

Sagovornik "Blica" iz policije objašnjava da se još niko iz vrha MUP-a Srbije nije zvanično pojavio kako bi lokalnim policajcima predočio načine razrešenja štrajka saobraćajne policije, koji traje mesec i po dana. Saobraćajci ističu da je stanje nepromenjeno i nakon sastanka Veljovića i Petrovića.

Pročitajte još:

 

Čačak: Saobraćajci ne pišu kazne iz solidarnosti

"Umesto da problem rešavaju u prostorijama PU Čačak, Veljović i načelnik Petrović susreli su se na pumpi", kažu čačanski saobraćajci.

Mesečno se u proseku kazni 156 vozača zbog alkohola, a sada svakodnevno po njih sedam prođe bez prijave. "Situacija ja haotična. A sve se može rešiti jednostavno, tako što će naš kolega Tadić, koji je kažnjen premeštajem u Gornji Milanovac jer je po naređenju uklonio nepropisno parkiranu maricu, biti vraćen na svoju dosadašnju dužnost", navode saobraćajci.

"To je kampanja"


Načelnik PU Čačak Milovan Petrović, gostujući na lokalnoj TV stanici, negirao je da su saobraćajci u štrajku. "Ovo je samo deo neke kampanje. U toku navodnog štrajka bezbednost u Čačku je trostruko bolja nego godinu dana ranije. I napisano je manje prijava jer su ovde vozači savesni", naglasio je načelnik.

2024 © - Vesti online