Utorak 06.03.2012.
18:20
24sata.rs

Najbizarnija pomagala za lepotu

"Eye Slack Haruka", "Beauty Lift High Nose", "Pupeko Anti-Aging Mouthpiece" samo se neke od spravica koje su u Japanu postale prvi hit za ulepšavanje. Nosni ispravljač poznatiji kao "Hana Tsun" ili "Hana Twin Nose" napravljen je tako da dva silikonska držača za nozdrve pomažu da podignete nos i dobijete savršen profil.

Ime potiče od reči "hana" koja u prevodu sa japanskog znači nos i "tsun" što znači "podići uvis" što je, kako tvrde pronalazači ove spravice najbitnije kako bi se dobio idealan oblik nosa. "Japan Trend Shop" garantuje da stavljanjem ovog gedžeta jednom dnevno na 20 minuta u nos jeste dovoljno da se dobije savršen profil.

I to nije sve! Pogledajte kako funkcionišu i kakav efekat imaju ostali proizvodi iz lepeze sprava za ulepšavanje... "Face Slimmer Exercise Mouthpiece" omogućava da dobijete efekat punijih usana bez injekcija i ubrizgavanja silikona. Potrebno je da ga koristite jednom dnevno kako biste trenirali mišiće usana i podigli ih.

"Eye Slack Haruka" kreiran je tako da pomoću vibracija čija se jačina može podešavati, smanjite bore i podočnjake na najosetljivijem delu ženskog lica. "Facial Lift At Once Face Trainer" se koristi tako što se stavljenjem usne podešava jačina kojom će vibrirati i proizvođači tvrde da se tako postiže idealan mladalački ten i zategnutost celog lica.

2024 © - Vesti online