Utorak 06.03.2012.
19:12
Vestionline

Podivljali ćuran drži ženu u zatočeništvu

Godzila narogušen rešen da istera Ednu sa svog poseda

Edna živi u malom američkom selu koje je poslednjih nekoliko meseci poprište prilično zastrašujuće i nesvakidašnje priče. Naime, Ednu teroriše 11 kilograma težak ćuran koga je zbog toga nazvala Godzila.
 

Ćuran ju je prvi put napao pre dva meseca kada je izlazila iz kuće i od tada je bez prestanka prati od ulaznih vrata do auta, vrebajući pravi trenutak za napad. Međutim, tu nije kraj. Pernati "nasilnik" je toliko uporan da je u stanju da je čeka ispred automobila svakog jutra, zbog čega je Edna promenila rutinu i počela da ranije kreće od kuće. Godzila se nije dao zbuniti, pa se brzo prilagodio novom rasporedu.

Razlog ove neobične igre "mačke i miša" je u agresivnoj prirodi odraslog ćurana koji brani svoju teritoriju. Stručnjak za divljač savetovao je Ednu i njene komšije da na njegovo agresivno ponašanje odgovore istom merom, inače će bahati ćuran misliti da je sve što radi ispravno.

Edna kaže da se oseća zatvorenikom na vlastitom posedu i sve što želi je da se ptica otera u šumu iz koje je došla. "Htela bi da ga odvedu i da se ovo završi, jer on nikada neće prestati." dramatično kaže Edna.

2024 © - Vesti online