Utorak 06.03.2012.
14:28
Vestionline

Tadić od leta u Tventeu?

Tadić već kaparisan

Isti izvor navodi i da se radi o četvorogodišnjem ugovoru. Visina transfera već je dogovorena, iznosi 7,7 miliona evra, a Tvente je na račun Gronongena već uplatio avans u vrednosti od 700.000 evra.

Posao je, navodno, završen krajem februara, a transfer treba da bude ozvaničen u letnjem prelaznom roku.

Direktor Groningena Hans Nejland oštro je negirao pisanja holandskih medija da je transfer srpskog reprezentativca već finaliziran.

"Neverovatno, to je potpuna besmislica. Znamo za interesovanje Tventea, ali nije bilo dogovora. Mi čak nismo ni razgovarali o transferu", rekao Nejland.

Ni Direktor Tventea Jup Munsterman nije želeo da potvrdi da je dogovor postignut, pa se stiče utisak da do finalizacije transfera ipak još uvek nije došlo.

Tvente je poslednjih godina u samom vrhu holandskog fudbala, aktuelni je vicešampion ove zemlje, a u sezoni 2009/10 osvojio je i prvu titulu. Proteklog vikenda, tim iz Enšedea je deklasirao PSV u Ajndhovenu rezultatom 6:2.

Bivši igrač novosadske Vojvodine je u dresu holandskog kluba do sada zabeležio 62 nastupa i postigao deset golova, a jedan je i od najuspešnijih asistenata u Evropi.

2024 © - Vesti online