Utorak 12.01.2010.
12:00
D. Lj. J.

Milan je sa mnom dočekao zoru

Međutim, iz Makedonije stiže "vruća" vest da je Milanovo srce osvojila Tanja Blaževa, poznatija kao makedonska Seka Aleksić, zbog sličnosti sa srpskom pevačicom. Tanja i Milan slučajno su se upoznali prošle nedelje u Ohridu, kada je on nakon nastupa svratio na piće u jedan klub u kome je pevala Blaževa.
 

- To je bio moj prvi susret sa Milanom, ali kada smo se upoznali imala sam osećaj kao da se znamo ceo život. Imali smo toliko zajedničkih tema za razgovor, uigran smo duet i zajedno smo otpevali nekoliko pesama. Iako je planirao da u klubu popije samo jedno piće, Milan je sa mnom dočekao zoru - otkriva Tanja Blaževa.

RAZMENILI POKLONE: Tanja Blaževa i Milan Stanković

Narednog dana par je prošetao ulicama Ohrida, bili su na ručku i odlično se proveli. Međutim, Milan je zbog obaveza svojih muzičara morao da se vrati za Beograd.
 

- Na rastanku sam mu poklonila parfem, a on meni roze donji veš da me podseća na trenutak kada smo se upoznali - pohvalila se Blaževa, koja planira da uskoro poseti Milana u Beogradu. On je obećao da će početkom marta doći na promociju njenog albuma u Makedoniju. Tanja se nada da će njihova kratka romansa prerasti u ozbiljniju ljubav.

2024 © - Vesti online