Nedelja 04.03.2012.
04:11 >> 04:25h
Vestionline

Cane: Pobeda nad snagama seljačkog kapitalizma, napuše mi se k....

Ko god da je pomislio da su "Brejkersi" za staro gvožđe, debelo se prevario. Koncertom koji može da posluži kao primer kako proslavliti jubilej benda, "zapalili" su Halu sportova na Novom Beogradu, navodi ''Blic''.

Nije razočarao publiku: Zoran Kostić Cane

Braća i sestre, kako je Cane publiku u svom stilu nazvao, popunili su sva mesta u hali, a karta više tražila se po svaku cenu, neki su čak i klečeći molili prolaznike za ulaznicu.

Svi hitovi bili su na meniju; "Put za Jug", "Hiljadu godina", "Zemljotres" i mnoge druge numere zagrejale su publiku za "Prsten" koji mlađi nikad nisu uživo čuli, a stariji jedva da ga se sećaju.

Pesmom "Prsten" koju su po zvaničnim informacijama poslednji put svirali 1991. godine, nagradili su vernost obožavatelja koji su uzvratili zaglušujućim aplauzom.

- Neki od vas nisu bili ni rođeni kad je nastala ova stvar. Nismo je svirali dugo, valjda smo mislili da nije dovoljno dobra. Kažite nam da li je OK - rekao je Cane počevši stihovima "Mogla si da budeš moja a nisi htela...."

Ovim nastupom "Brejkersi" su postavili nove granice u muzici, a ko god da želi da naglas ili intimno sahrani rokenrol moraće da im izađe na crtu. Oni, međutim, imaju 30 godina iskustva u branjenju takvog zvuka, navodi beogradski list.

Najkraći opis koncerta dao je upravo Cane rečima "Znojimo se, volimo se!"

2024 © - Vesti online