Subota 03.03.2012.
18:12
Vestionline, Blic

Grant: Razočaran sam rezultatom, hteli smo pobedu

"Ne plašim se da ćemo izgubiti bodovnu prednost, jer sve zavisi od nas, Imamo kvalitetnu ekipu i očekujem da to pokažemo u nastavku prolećnog dela prvenstva", rekao je Grant.

Izarelski stručnjak smatra da Partizan nije igrao dobro u prvom poluvremenu, ali i da nije uspeo da osvoji sva tri boda zahvaljujući promašenim šansama u drugom delu meča.

"Vrlo sam razočaran rezultatom, jer smo došli da pobedimo. Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, imali smo šansu pre primljenog gola. Sa fudbalske strane, drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, imali smo dovoljno šansi za pobedu i nismo ih iskoristili, a broje se samo golovi", naglasio je Grant.

Trener crno-belih je pohvalio igru Novog Pazara.

"Branili su se dobro, borili i dali nam gol iz kontre. Nije lako igrati u Novom Pazaru, teško nam je bilo na ovom terenu gde naša pas igra nije mogla da dođe do izražaja. Hteo sam da ovu utakmicu igra ekipa koja je igrala u većem delu jesenjeg dela prvenstva", istakao je strateg Partizana.

Trener Novog Pazara Ljubomir Ristovski nije krio zadovoljstvo zbog osvojenog boda u duelu sa liderom prvenstva.

"Vrlo sam zadovoljan jer nismo izgubili od naše najbolje ekipe. Partizan je bio bolji, kontrolisao utakmicu, ali je to normalno u ovakvim duelima. Moji momci su pružili odgovornu igru sa velikim srcem i pametnom glavom, što je na kraju dalo rezultat. Podela plena je uz malo sreće koja je bila na našoj strani i najrealniji rezultat. Borba za opstanak tek počinje i trajaće dugo i nadam se da ćemo uspeti da ga izborimo", rekao je Ristovski i dodao da ne želi da komentariše suđenje jer je zabranjeno. 

2024 © - Vesti online