Subota 03.03.2012.
08:39
Alo!

Kristina zaplakala kad je videla ćerku!

Nataša Bekvalac sa Hanom i Petrom na aerodromu sačekala sestru
 


Iako je mesec i po dana boravila u surovim uslovima, Kristina je iz bescarinske zone izašla u visokim potpeticama i poprilično doterana, čak i našminkana, a pogled joj je tražio samo njenu ćerkicu, a kada ju je ugledala, briznula je u plač. Svoju sestru je snažno zagrlila Nataša Bekvalac, koja je devojčicama prethodno kupila helijumske balone i odbor za doček je bio spreman, a Kristinu je sve to oduševilo.


Osim najmlađe sestre Bekvalac, sa “bogate obale“ vratio se i maneken Vlada Vuksanović, ali nešto ranije, pa je svoje nove drugare koji su juče došli dočekao na aerodromu, dok je s Kristinom juče doputovao Milan Gromilić, baletan, kog je dočekala supruga sa ćerkicama koje su se na aerodromu upoznale sa malom Petrom i Hanom, devojčicama sestara Bekvalac.

Međutim, Kristina iz Kostarike nije doputovala samo u Gromilićevom društvu, već je s njom bio i mladi glumac Nikola Šoć, s kojim je stilistkinja, navodno, na ovom putovanju započela i intimnu vezu. Ipak, Kristina to nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje.


- Mi smo super drugari. Imala sam četiri dečka s kojima sam bila super prijatelj - izjavila je Bekvalčeva za „scandal.rs“ po izlasku sa aerodroma. A budući da su zajedno bili na aerodromu, Kristina je Šoća upoznala i sa Natašom, ali i sa svojom ćerkicom Petrom.

Ćerka u Africi za vreme “Survivora“

 

Tokom svog boravka na Kostariki, Kristina Bekvalac je svoju trogodišnju ćerkicu Petru, koju ima iz braka s arhitektom Ivom Martinovićem, na čuvanje ostavila roditeljima svog bivšeg supruga, koji žive u Africi. Kako su pisali mediji, krajem januara je mala Petra proslavila svoj rođendan, naravno ovoga puta bez Kristine, kojoj je taj dan bio najteži tokom ovog takmičenja. S malom Petrom, osim bake i deke, rođendan je proveo Kristinin bivši suprug Ivo, a poslednjih dana njenog odsustva, mala Petra doputovala je iz Afrike i boravila je kod tetke Nataše Bekvalac.

2024 © - Vesti online