Nedelja 04.03.2012.
08:00
Vestionline

Vodkom do lepote (ne pije se!)

Vodka nije samo za piće...

Vodka za skupljanje pora

Ako želite da skupite svoje pore, očistite i osvežite kožu lica, koristite vodku. Stavite malo vodke na vatu i svako jutro i veče, nanesite na lice.

Vodka šampon

Sipajte čašicu vodke u svoju bocu šampona. To će pomoći da bolje operete kosu i teme. Neki čak smatraju da vodka stimuliše rast kose.

Vodkom protiv peruti

Stavite tri male kašike mlevenog ruzmarina u 250 mililitara vodke. Ostavite da stoji preko noći i ujutru procedite. Masirajte glavu sa dobijenom tečnošću i ostavite da se osuši. Isperite sa hladnom vodom.

Vodka protiv neprijatnih mirisa stopala

Svemoćna vodka:

* Šta sve možete da uradite sa vodkom?

* Ovčetina sa vodkom u testu

Ako imate problema sa neprijatnim mirisom stopala, operite noge sa čistom vodkom ili dodajte malo vodke u lavor, potopite stopala i neprijatni miris će nestati.

Vodka - tečnost za ispiranje usta

Nismo sigurni zašto bi uopšte i pravili svoju tečnosti za ispiranje usta, umesto da je jednostavno kupite, ali evo recepta za one koji ipak to žele da učine. Pomešajte 50 grama cimeta sa 500 mililitara vodke. Hermetički zatvorite i ostavite da stoji nedelju dana. Procedite i pomešajte sa istom količinom tople vode i napravili ste tečnost za ispiranje usta.

2024 © - Vesti online