Petak 02.03.2012.
17:05
Vestionline, Blic

Đoković: Endi je ovog puta bio bolji!

"Endi je odigrao sjajan meč. Bio je bolji igrač ovoga puta. Mnogo neiznuđenih grešaka sam napravio i to kada su bili važni trenuci meča. Što se mene tiče, turnir je bio sjajan. Sada se okrećem sledećim izazovima, jedva čekam Indijan Vels i Majami. Mislim da ću imati više nego dovoljno da se pripremim za te nastupe na pravi način", rekao je Đoković, istakavši da je sezona tek počela i da se oseća dobro i fizički i psihički.

On je dodao i da mu aktivnosti van terena ne odvlače pažnje sa glavnog zanimanja, tenisa.

"Od kada sam postao 'broj 1' zaista sam imao mnogo aktivnosti van tenisa, ali imam čitav tim ljudi koji sve to kontroliše na pravi način. Svakako da postoje mnoga iskušenja, ali i mnoge stvari u kojima možete uživati. Sve je to normalno. Ne možete biti u tenisu 100% svog života. Kada ste mladi, treba da uživate u životu, da probate i neke druge stvari", rekao je Đoković.

Endi Marej nije krio zadovoljstvo nakon što je najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u polufinalu turnira u Dubaiju savladao sa 2:0, po setovima 6:2, 7:5.

"Mislim da je potpuno jasno koliko je sjajan osećaj kada pobedite najboljeg tenisera na svetu", rekao je presrećni Marej posle pobede i dodao da je i u Melburnu bio blizu trijumfa, kada je Đoković uspeo da u polufinalu dođe do 3:2.

"Bio sam vrlo blizu i da u Australiji pobedim jednog od najboljih igrača svih vremena, ali za razliku od tada ovoga puta sam uradio ono što je trebalo da uradim, iako na kraju umalo da prokockam ono što sam ostvario", dodao je Marej.

2024 © - Vesti online