Petak 02.03.2012.
17:23
Telegraf.rs

Svetski džet set obožava Novaka

 

Novak Đoković je sa svoje 24 godine postao svetski fenomen. Prvi ATP turnir je osvojio sa 19, prvi grend slem i medalju sa Olimpijskih igara sa 21, Dejvis kup sa 23, a najbolji reket sveta i osvajač Vimbldona i US opena postao je sa 24 godine. Tokom godina Nole je stekao planetarnu slavu i veliki broj obožavalaca i među običnim ljudima, ali i u krugu svetski poznatih ličnosti.

Naš teniser je više puta isticao kako mu fanovi predstavljaju veoma važan segment karijere. Sa njima se druži i komunicira na turnirima širom sveta, kao i na društvenim mrežama Tviter i Fejsbuk, gde ima više milion od simpatizera. Koliko Nole vodi računa o njima, pokazuje i to da im čestita praznike na njihovim maternjim jezicima, savetuje se sa njima koju masku da izabere za Noć veštica, kada treba da izabere sliku za profil…

Najbolji svetski igrač ima i navijače i fan klubove čak i u dalekim zemaljama kao što su Čile, Urugvaj, Argentina, Indija, Izrael, Pakistan, Maroko, Južna Afrika… Oni mu pružaju neprestanu podršku, šalju mu crteže koji su napravili u njegovu čast, inspirativne poruke, što našem teniseru, kako sam kaže, izuzetno imponuje. Nole im se revanširao pre tri dana postavivši na svojoj Fejsbuk stranici aplikaciju gde njegovi fanovi mogu da se virtuelno fotografišu sa njim. Supervizori popularne društvene mreže su zbog velike navale morali da povuku aplikaciju kako ceo fejsbuk ne bi bio oboren.

2024 © - Vesti online