Subota 03.03.2012.
08:00
Beta

Približava se Big Snow Festival na Kopu

Žurka na snegu počinje 19. marta na Kopu

Od stranih izvođača Big Snow Kop će obeležiti elektro dvojac Basement Jaxx, DJ Fresh, Ms Dynamite, kao i čuveni Freestylers. Na festivalu će nastupiti i vodeći domaći izvođači kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, Eyesburn, Deca Loših muzičara, Vroom, BeatShakers, Groovyman i mnogi drugi.

Kopaonik je trenutno prekriven snegom i predviđa se da će ga biti do kraja aprila. Ukoliko zatreba, nov sistem za veštačko osneživanje, pokriće više od 80 odsto kapaciteta ski-centra.

Za sve posetioce festivala šestodnevni ski-pas sa 60 odsto popusta iznosi 39 evra. U prodaji su i ulaznice po promo cenama do 15. marta, kako za pojedinačne dane (od 490 - 1.990 dinara) tako i trodnevne (2.990 dinara), četvorodnevne (3.990 dinara) i sedmodnevne (4.990 dinara), dok će cena ulaznica na samom festivalu biti i do 50 odsto veća, u zavisnosti od festivalskog dana.

Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.

2024 © - Vesti online