Četvrtak 01.03.2012.
10:59
Vestionline, Novosti

Vujošević: Majka kretena je uvek noseća

Prvi je krenuo trener Jasmin Repeša, iskusni stručnjak je mudro i nesportski zapržio čorbu, nadovezala se uprava Cibone, koja je zapretila i istupanjem iz ABA lige.

Ipak, čašu je prelio tekst u „Jutarnjem list“. Verovatno naručen od vodećih ljudi "Vukova sa Tuškanca“, gde autor ističe da gazde Jadranske lige odlično zarađuju sve dok je Partizan srećan i da godinama unazad ugađaju šampionu Srbije. I ne samo to, napominje da su tolerisali "huligansko ponašanje trenera Duška Vujoševića na parketu“. 

Hrvati pokušavaju da uvrede trenersku ikonu Partizana, čoveka koji nije znao kako se gubi od „šahovničara“, što je zasigurno zasmetalo ljudima u „lijepoj njihovoj“, koji očigledno još ne mogu da se oporave od one Kecmanove trojke...

Isti kakav je bio pored aut linije, spreman na borbu bez niskih udaraca, Vujošević je odgovorio na prozivke iz Hrvatske. Nijednog trenutka, u razgovoru za „Sport“, nije hteo da ulazi u neku veću raspravu, ili da nabraja trofeje osvojene s Partizanom, već je u svom stilu - pogodio pravo u metu.

"Ima jedna lepa italijanska izreka "La madre dei cretini è sempre incinta“, što bi u prevodu značilo "majka koja rađa kretene je uvek noseća“, rekao je mirnim tonom Duško Vujošević, tvorac čuda sa Balkana zvanog KK Partizan.

2024 © - Vesti online