Sreda 29.02.2012.
21:04
Smedia

Cecin prvi nastup na slobodi, a izvlačili je iz tuče?

Svetlana Ceca Ražnatović
 

Svetlana Ražnatović je, prvi put posle osam meseci, zapevala u subotu veče. I nastao je opšti haos. Kad je uzela mikrofon, atmosfera na proslavi punoletstva jedne devojke u beogradskom restoranu "Prestiž" dovedena je do usijanja. Nekolicina pijanih gostiju iznenada se posvađala i nastala je žestoka makljaža.

- U toj gužvi nije se znalo ko koga udara. Žene i deca su počeli da vrište, a Cecu je odmah zaštitilo njeno obezbeđenje, da je kojim slučajem ne bi neko povredio. Sklonili su je u stranu. Tuča je trajala nekoliko minuta, dok domaćini nisu uspeli da smire šibadžije i izvedu ih napolje. Čim se sve smirilo, Ceca je nastavila da peva kao da se ništa nije dogodilo - otkriva sagovornik Kurira, koji je bio među zvanicama.

Da je u restoranu izbila frka, potvrdila je i pevačica Snežana Jovanović Šikica, koja je te noći sa Stevanom Anđelkovićem takođe pevala na pomenutoj proslavi punoletstva.

- Ceca je bila u sali u trenutku kad je počela tuča, to je bio njen blok pesama. Nisam ništa videla, ali čuli smo da je unutra neka gužva. Stevan i ja smo se u tom momentu odmarali u sali pored one u kojoj je izbio haos. Potrajalo je nekoliko minuta i za to vreme nije bilo muzike - kazala je Šikica.

2024 © - Vesti online