Sreda 29.02.2012.
17:37
S. Đ. - Vesti

Neda Ukraden: Hanka je ljubomorna na mene

Šta me briga šta ona priča: Neda Ukraden

- Uopšte ne želim da komentarišem šta Hanka Paldum priča. Šta mene briga šta je ona rekla?! Svima je jasno ko je ona. Pored toga što se na nacionalnoj osnovi ustremila na mene, kod nje postoji i profesionalna ljubomora i zavist. Šta se nju tiče šta ću ja da snimam. I što izmišlja o meni?!

Kad je ona to meni birala pesme i ko je ona da meni bira pesme? Još 1993. godine sam snimila pesmu "Sarajevo, gdje je moja raja" i to dovoljno govori o mojoj ljubavi prema tom gradu. Ona i dalje priča o meni jer je patološki opsednuta mojim životom.

Ne želim da slušam svakakve laži koje se serviraju i nije mi jasno zašto mediji uopšte daju toliko prostora tome šta je rekla Hanka Paldum - kaže Neda Ukraden. Umesto priče o kolegnici, ona je više raspoložena za priču o sebi i preslatkim unučicama koje obožava.


- Hvala Bogu, imam posla i redovno nastupam i snimam. Nedavno sam uradila spot za pesmu "Nije ti dobro" i vidim da se sviđa ljudima. Inače, svaki slobodan trenutak provodim sa mojim unučicama Aleksandrom i Nedom, a posle svakog nastupa žurim kući da ih što pre vidim.

2024 © - Vesti online