Četvrtak 01.03.2012.
08:00
Smedia

Sedam načina da vam grudi budu veće

Pridržavajte se saveta i imajte strpljenja

Ukoliko ne želite ili ne možete da ugradite silikone, evo nekoliko saveta kako da vam grudi porastu.

Učite - Prvi način da vam grudi porastu je da proučite tematiku. Pročitajte knjige ili studije o tome koja je njihova funkcija i kako da se brinete o njima. Ishrana i vežbe su jako važne za veličinu vaših grudi. Što više čitate o tome, više ćete znati i moći da primenite.

Pijte - Istraživanja su pokazala da je najbolji prirodni način rasta grudi šejk od papaje i mleka koji se pije svaki dan. Hranljivi sastojci i vitamini koji su pronađeni u ova dva sastojka, ukoliko se svakodnevno unose u organizam, čine da prosto "bujate". Možete da probate da jedete svežu papaju.

Vežbajte - Postoji nekoliko vežbi koje mogu da poboljšaju rast vaših grudi. Pektoralni mišić je kao bilo koji drugi mišić i ukoliko radite na njemu biće veći. Nađite vežbe koje utiču na rast grudi i radite ih svaki dan.

Probajte sa čajevima - Saznajte koje biljke utiču na rast grudi i svakodnevno ih unosite u organizam. Posle samo nekoliko meseci, grudi će vam biti punije i veće. Hormone koji takođe mogu da utiču na rast treba izbegavati i uzimati samo ako je to neophodno zbog drugih razloga.

Jedite proteine - Proteini su jedan od najboljih načina da grudi počnu da vam bujaju. Jedite više jaja, ribe, piletine, oraha i mleka. Grudi će vam biti zaobljenije, veće i lepše. Pokušajte da izbacite iz ishrane gazirana pića, šećer, prerađevine i brzu hranu i umesto njih uzimajte vitamine i vodu.

Probajte kreme za rast grudi - Postoje kreme koje povećavaju grudi. Možda će veličina grudi ostati ista, ali će one biti podignute i boljeg izgleda pa će i izgledati veće. Čuvajte se prevare i neproverenih proizvoda, kao što je već rečeno, hormoni treba da su poslednja opcija.

Budite strpljive - Kao i uvek u životu, strpljivost je jedna od najboljih vrlina. Koji god način da odaberete, rezultati nisu vidiljivi odmah. Ukoliko ste u pubertetu, sačekajte prvo da pubertet prođe pre nego što uopšte zaključite da su vam grudi male.

2024 © - Vesti online