Ponedeljak 11.01.2010.
14:25
Vestionline, Sportservis

Stevanović: Novi sistem u Partizanu

"Neću da radim sa nezadovoljnima. Na prozivci ću reći igračima da su mi potrebni samo oni koji su spremni sto posto da odgovore zahtevima. Motivacija mora da bude na najvišem nivou. To se od nas traži i ništa drugo me ne zanima", rekao je Stevanović i dodao:

"Hoćemo da stvorimo Partizan koji će igrama i rezultatima osvajati publiku. To mogu da urade samo ljudi maksimalno predani poslu, koje neće zanimati sporedne stvari, već samo teren".

Partizan je već napustio Gavrančić, dok bi beogradski klub mogli da napuste Petrović, Ljajić, Dijara, a Stevanović, Bogunović i Brežančić su otišli na pozajmicu.

"Sve smo radili planski, nijedna odluka nije doneta olako. Podsetiću da su jesenas svi imali priliku osim Aleksandra Kosorića i Darka Božovića, videlo se ko može, a ko ne. Verujte mi da smo pojedine utakmice, naročito evropske, gledali više puta kako bi se uverili da vučemo odgovarajuće poteze. Ne vidim problem po pitanju statusa kapitena Nenada Đorđevića. Dva puta sam pričao sa Đoletom što potvrđuje moju viziju da se odbrana podmladi. Naš kapiten zaslužuje poštovanje, siguran sam da mu klub neće ostati dužan, a u godinama je kad još može da ostvari transfer u inostranstvo i zaradi lep novac", istakao je Stevanović i ponovio da su ekipi potrebni fudbaleri, koji će biti posvećeni poslu.
 

2024 © - Vesti online