Utorak 28.02.2012.
22:46
Vestionline

Brazil pobedio selekciju BiH u poslednjem minutu

Strelac za Brazil - Marselo

Izabranike selektora Safeta Sušića sekunde su delile od velikog iznenađenja i remija sa velikim Brazilom, ali je defanzivac BiH, Saša Papac u prvom minutu nadoknade zabio loptu u svoj gol i doneo pobedu "kariokama" rezultatom 2:1 (1:1).

Na neutralnom terenu u švajcarskom Sent Galenu, Bosanci su se pokazali kao neugodan protivnik jednoj od najjačih reprezentacija sveta, koja je dosta prepotentno dočekala ovaj meč, pošto je jedna od najvećih zvezda Neimar izjavio da će napuniti mrežu "zmajeva" sa osam komada. 

Brazilci su brzo poveli, već u trećem minutu pogotkom defanzivca Reala, Marsela, ali je selekcija BiH uzvratila samo deset minuta kasnije preko Vedada Ibiševića.

Napadali su Brazilci do kraja meča, ali bez promene rezultata sve do 91. minuta, kada je Papac posle centaršuta Hulka sa desne strane nesmotreno reagovao i smestio loptu u sopstvenu mrežu.

Brazilci su se radovali pobedi kao da su osvojili neko veliko takmičenje, što samo pokazuje da nisu očekivali veliki otpor "zmajeva". Selektoru Sušiću i igračima ostaje samo uteha da su odigrali odličan meč, koji je pokazatelj da su na pravom putu da u skorijoj budućnosti postanu selekcija za velike domete.

2024 © - Vesti online