Utorak 28.02.2012.
12:25
Mondo

“Kad zaspim sanjam tog momka kako me juri nožem”

 “Kad zaspim sanjam tog momka kako me juri nožem.”
 

“Nisam Albanac, nego Goranac”, počinje priču za list "Blic” mladić. "Ceo život sam u Srbiji i ne mogu da prežalim da me neko ovako osakati. Zbog toga što sam se lepo izvinio i rekao da mi je žao što sam ga zakačio kesom. Opsovao mi je majku šiptarsku. To sam prećutao, iako me je povredilo jer mi je majka nedavno umrla."

"Nisam želeo konflikt I mirno sam seo. S leđa me je prvo udario u glavu I rekao da je bolje da izađem iz autobusa inače će me ubiti. Molio sam ga da me ne tuče, a kada je iz rukava izvadio nož, mislio sam da mi je došao kraj.

Krenuo je da me ubada ne planirajući da se zaustavi”, priča Limani i dodaje: “Kad zaspim sanjam tog momka kako me juri nožem.”

“Doktori su mi rekli da sam imao mnogo sreće jer da me ja ubo samo dva centimetra više ostao bih paralizovan. Radio sam na građevini, a sada sam dobio instrukcije da više nikada neću smeti to da radim.”


“Sam živim kao podstanar i kako ću sad da se izdržam. Da bar imam nešto ušteđevine, pa da ne brinem.!"

Dželil kaže da je zahvalan svima koji su pokušali da mu pomognu, a posebno Miroslavu bez koga bi bio mrtav.

Napadaču Milošu Mađarovu određen je pritvor do 30 dana, dok je njegov drug Z.M. pušten jer su svedoci potvrdili da on mladića nije ni udarao niti napao sečivom. Protiv Mađarova su do sada podnete prijave zbog više od 25 krivičnih dela.

2024 © - Vesti online