Utorak 28.02.2012.
11:42
Mondo

Survajver počinje 1. marta

Survajver počinje 1.marta
 

Osamnaest VIP ličnosti iz Srbije, Hrvatske i Makedonije, otisnulo se put daleke Kostarike prepuni optimizma i energije ali, kao i u prethodnim serijalima, surova realnost ih je baš tako, surovo i iznenadila.

Devet muškaraca i devet žena, dobro poznati u svojim domovinama, samouvereno su krenuli u Survivor avanturu i odmah na početku su dobili ono po šta su došli - izazov! Naime, brodić kojim su se poznati učesnici prevozili do svog ostrva je na pola puta zahvatila oluja! Sve je izgledalo kao u najboljem avanturističkom filmu: brod su šibali vetrovi i talasi sa svih strana, a Robinzone je uhvatila panika!

Jedni su se čvrsto držali za svoja mesta, pokušavajući da prikriju nervozu, drugi su otvoreno pokazivali strah, ali bilo je i onih kojima je ova nepogoda samo još više podigla adrenalin, a voditelj Andrija Milošević je sa zadovoljstvom gledao njihove reakcije.

"Svi su bili umorni od puta, ali dovoljno svesni da uskoro stižu na odredište gde će započeti velika avantura. Međutim, loši vremenski uslovi su samo ubrzali dešavanja u Survivoru i na tom brodu se već moglo videti ko ima jake živce, a kome će faliti strpljenja u nastavku takmičenja."

Survivor je sniman u živopisnom i opasnom zalivu Dulče, na obali Pacifika. Dulče znači Slatki zaliv, ali on je sve samo ne sladak! Van domašaja velikih naselja, okružen sa nekoliko nacionalnih parkova, idealno je utočište iguanama, krokodilima, kajmanima (vrsta aligatora), otrovnim zmijama i žabama, velikim mačkama, ajkulama…

Kako su preživeli mesec dana na surovom ostrvu saznaćemo od 12. marta.

2024 © - Vesti online