Utorak 28.02.2012.
12:12
D. Dekić - B. Rajić - Vesti

Mrkonjić: Čeda presudio i Slobi i Đinđiću!

Ta polemika se preselila i u Skupštinu Srbije gde su niz uvreda razmenili poslanik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović i socijalista Branko Ružić.


Mrkonjić je poručio da je sve što je u proteklih 50 godina izgrađeno u Srbiji delo njegovih ruku, a aludirajući na Jovanovićevu vezu sa izručenjem Slobodana Miloševića Tribunalu i ubistvom Zorana Đinđića, začudio se što Jovanović "odavno nije u zatvoru".

Milutin Mrkonjić: Jovanović je sramota za Srbiju


 

- Sve što se može reći jeste da Jovanović pripada potpunom mračnjaštvu i destrukciji. Primer je kako život u takvoj koži ne vredi ništa, nema nikakav smisao osim laži, prevare, manipulacije i potpune perverzije - poručio je Mrkonjić.


Lider LDP-a je prepirku započeo zbog podrške Mrkonjića mitingu radikala posvećenom Vojislavu Šešelju, ocenivši da se moglo i očekivati njegovo prisustvo takvom skupu.


- Ako govorimo o odnosu države prema Hagu, ozbiljniji je i tragičniji od odnosa Mrkonjića prema Šešelju. Takav odnos je u senci njegovog odnosa prema porodici Slobodana Miloševića, a odnos prema njima u senci odnosa države prema onome što se u Srbiji desilo 90-ih i što je Srbija drugima uradila - naveo je čelnik LDP-a.

2024 © - Vesti online