Ponedeljak 27.02.2012.
20:32
Vestionline

Novak: Štebe me je natereo da igram!

"Nisam imao mnogo padova u igri, a protivnik me je naterao da igram. Dao mi je dobar ritam, bio je agresivan i napravio je dosta vinera. Odajem mu priznanje. Ja sam zadovoljan kako sam igrao ceo meč, srećan sam što se tako sve odvilo posle četiri nedelje pauze“, rekao je Đoković. 

Srpski teniser dobio je Štebea sa 6:4, 6:2 za 88 minuta igre.

"On je igrao zaista dobro, bio sam impresioniran njegovom igrom, naročito u prvom setu. Moglo je i drugačije da se završi jer je Štebe odlično riternirao. Izašao je na teren sa željom da pobedi, mislim da je to pravi stav“, dodao je Đoković.

Najbolji teniser sveta na kraju nije krio da želi novi trofej iz Dubaia, gde je osvojao tri titule u nizu, u poslednje tri godine.

“Na bilo kom turniru da učestvujem, moj cilj je da osvojim trofej. Imam 24 godine, ovo je vreme za vrhunske forme i verujem da mogu do još mnogo pobeda”, zaključio je Đoković. 

U sledećoj rundi Novak će se sastati sa boljim iz duela Ukrajinca Sergeja Stahovskog i Omara Avadija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Stahovski je trenutno 74. na svetu, dok je Avadi 805. na ATP listi.

2024 © - Vesti online