Ponedeljak 27.02.2012.
15:41
24sata.rs

Promenila su se pravila igre: Žene izlaze sa po tri muškarca istovremeno

Prosečna slobodna devojka izađe sa petoricom tokom godine, a jedna od četiri se viđa sa trojicom istovremeno pokazuju studije, prenosi "Dejli mejl".

Prosečna slobodna devojka izađe sa petoricom tokom godine, a jedna od četiri se viđa sa trojicom istovremeno pokazuju studije
 


Tom Holms (35) iz Birmigema kaže da je prošlu prestupnu godinu ceo dan proveo izbegavajući devojku prestravljen da će ga zaprositi.


- Nisam bio spreman na tu vrstu obavezivanja. Jednostavno sam napustio kuću pre nego što se ona probudila i nisam došao kući dok nije bilo stvarno mnogo kasno. Pretpostavlajam i da sam pomalo tradicionalan kada je prosidba u pitanju i želeo bih to sam da uradim. Ali, u drugim pogledima podržavam moderne i samouverene žene - kaže Tom.

Ipak, moderne devojke osećaju da ne moraju čekati prestupnu godinu kako bi

Četvrtina anketiranih slobodnih žena bilo srećno da pita dečka da se venčaju

zaprosile izabranike.

Istraživanje je pokazalo da bi 24 odsto anketiranih slobodnih žena bilo srećno da pita dečka da se venčaju. Možda će poželeti dobro da promisle, ali jedan od sedam mladića kaže da bi time bio užasnut.

Ipak, 54 odsto ispitanih muškaraca kaže da bi bili srećni da ih devojka zaprosi i 16 da bi bili na sedmom nebu.

Žene su spremne da preuzmu inicijativu, ne samo kada je prosidba u pitanju, već i kada je potrebno pozvati na sastanak. Njih 65 odsto spremno je da prvo pozove na sastanak. Četvrtina ispitanih žena priznaje da voli taj osećaj kontrole, a 27 odsto njih kaže da tradicionalna pravila izlaska više ne prolaze.

S druge strane, trećina muškaraca odgovara da vole da budu pitani na izlazak.

2024 © - Vesti online