Ponedeljak 27.02.2012.
12:24
Kurir rs

Ivan Ivanović vređao ljude bez roditelja!

Voditelj na Tviteru napisao: „Ko nema tatu da ga odveze pijanog kući, nek jede go.na“


 

- Vidi šta manijaci pišu da čitaju deca. Znači, tragedija... Dno dna. Moji kumčići ga obožavaju, a on stoka najgora. Imaju tri i pet godina! - napisao je jedan od tviteraša, a drugi se obratio voditelju TV Prva:


- Ovo što si napisao tako glupo zvuči. Glupost. Znači, mi koji nemamo oca treba da jedemo go.na... Glup si, seljačino prosta.

- Jedi go***na, hahahaha - poručio mu je Ivanović.

Potom je usledila još jedna u nizu reakcija Ivanovih pratilaca na Tviteru:
- Nije ti ovo emisija pa da se klanjaju horde wannabeseen ljudi (oni koji žele da budu poznati bez razloga, prim. aut.) po naredbi. Ne znaš da se prozivaš, a uvredio si mnoge ljude jutros.

Ovo je samo deo prepiske koju je voditelj vodio u ranim jutarnjim satima, očigledno veoma pijan. A onda se posle desetak sati ponovo oglasio:


- Ovo jutros je bila interna fora, koja je trebalo da završi na SMS, ali sam cirke pomešao ikonice. Izvinjavam se svima koje sam uvredio.

Kakva god da je fora (ako je iko može pod to podvesti), završila je na Tviteru i sigurno je posle prvog komentara znao da je „pomešao ikonice“. Mogao je odmah da se izvini, a ne da nastavi da vređa ljude.

2024 © - Vesti online