Nedelja 26.02.2012.
14:39
24sata.info, Vestionline

Kako posmatrati muškarce sa 20, a kako u zrelijim godinama?

Ove tri stvari s vremenom nauči svaka žena:

1. Muškarci nestaju na radnom mestu

Nekad prosto zaborave da se jave, jer se toliko unesu u posao...
 

Žene su bolje u multitaskingu, dok muškarci više vole da se posvete jednoj stvari i naprave je kako treba. Iako smo sasvim svesne činjenice da im više stvari odjednom može stvarati probleme, taj podatak zaboravljamo kada je reč o javljanju, ili nejavljanju. Muškarci se na poslu izgube u radu, a činjenica da nam ne šalju poruke ne znači da im nismo drage, već da trenutno imaju posla.

2. Ambicije su važne

Većina nas će u ranim dvadesetim godinama imati nekakav odnos sa povremenim konobarom, tipom koji više voli svirati gitaru nego tražiti posao ili tipom koji želi putovati a da ne mari za novac. Novac nije sve, ali s vremenom je potrebno ustanoviti ambicije našeg partnera i uskladiti ga sa svojima, jer će u suprotnom veza teško opstati.


3. Poruke u ponoć nisu baš super

 

Neke žene neće obradovati "pijana" poruka tokom noći...pogotovo ako ujutru radi

Kada smo u ranim dvadesetima, njegove pijane poruke u ponoć kojima nas zove na seks mogu nas uzbuditi, razveseliti, pa čak i naterati da pomislimo kako mu puno značimo. S vremenom trend slanja poruka u veselom stanju postaje naporan.

Pravi muškarac dogovara susret sa ženom tokom dana, a ne navečer kada shvati da je ispucao sve druge opcije, piše indexrouge.

Dakle, drage dame, neke stvari je najpametnije primetiti na vreme i prihvatiti i shvatiti da ih ne možete promeniti. Promeniti možete samo partnera...možda ćete sa drugim imati više sreće.

2024 © - Vesti online