Subota 25.02.2012.
21:22 >> 23:20h
Beta

Roditelji i sin poginuli, ćerka teško povređena u udesu

Foto: Ilustracija

Kod Begaljičkog brda sudarili su se putnički automobil marke BMW, slovenačkih registarskih tablica i hladnjača firme "Mesokombinat Leskovac". Prema prvim saznanjima, do sudara je došlo tako što je automobil udario u hladnjaču, nakon čega se ona prevrnula. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina i klizav kolovoz.

Kako izveštava "Blic" u automobilu je bila četvoročlana porodica. Na licu mesta poginuli su majka B. R. (42) i otac S. R. (35), dok su deca - devojčica (15) i dečak (3) teško povređeni preveženi u Urgentni centar, gde je dečak preminuo.

Kako su rekli u saobraćajnoj policiji, dve odrasle osobe iz putničkog vozila slovenačkih registarskih oznaka su podlegle povredama na licu mesta. Deca su se nalazila u tom putničkom vozilu. U kamionu su bili vozač i suvozač, koji su povređeni, ali nisu životno ugroženi.

Ekipa saobraćajne policije obavlja uviđaj, a saobraćaj se na tom delu puta odvija normalno. Na deonici autoputa Beograd-Niš kod Begaljičkog brda, saobraćajne nesreće se često dešavaju.

2024 © - Vesti online