Subota 25.02.2012.
14:58
S media

Žika jači od Čaka Norisa!

Srbija jednostavno obožava viceve o Čaku Norisu
 

Ovako bi mogao da glasi novi vic o Čaku Norisu, nakon što je producent "Granda“ proslavio rođenje svog naslednika! Naime, otkako je u četvrtak ujutru saznao da je njegova supruga Dajana na svet donela naslednika Dušana, producent "Granda" Saša Žika Jakšić nije mogao da zaustavi suze radosnice, a sa prijateljima i saradnicima slavio je čak 12 sati uz piće, muziku i - cepanje!

Žika promenio 20 košulja

S obzirom na to da je znao da će na veselje doći veliki broj rođaka, prijatelja i saradnika, Žika Jakšić se dobro pripremio za cepanje. Naime, producent je za 12 sati, koliko je trajalo slavlje, promenio oko 20 košulja raznih modela i boja! Naravno, Jakšić ne bi žalio ni da je pocepano mnogo više!

O tome najbolje svedoče fotografije na kojima se vidi da su gosti Žiku skinuli do gole kože! Kada su pocepane sve košulje, gosti su prešli na sečenje pantalona, a zbog nedostatka snage, makaze su učinile da producent ostane skoro u donjem vešu! Tako je Žika na kraju zaista izgledao kao da je pobedio u "fajtu" s Čakom Norisom!


Pevači su se samo smenjivali za mikrofonom, a pored govora koji je ovom prilikom održao, ponosni tata je otpevao i nekoliko pesama za svoju dušu, ali i za sve goste. "Rodio se sin, mali gospodin" orilo se Bežanijskom kosom, a svaki od prisutnih pevača je bar jednom na uvce Jakšiću zapevušio te stihove.

Lepa Brena, koja je na slavlje došla sa sinom, bila je jedna od najradosnijih zvanica, a prisutni su bili i Žikin venčani kum Saša Popović, koji se pošteno otvorio za kumče kod muzičara, zatim Aco Pejović, Milan Topalović Topalko, Dejan i Saša Matić, Bane Mojićević, Slobodan Vasić, Dragi Domić, Mirjana Aleksić, Jadranka Barjaktarović, Katarina Živković, Stevan Anđelković, Milan Dinčić, Darko Filipović, Bane Obradović i jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Veselin Jevrosimović.


Podsećanja radi, kao što je „Alo!“ juče objavio uz ekskluzivne fotografije, producent "Granda" je juče ujutru oko 8.15 bio uz suprugu Dajanu i prvi video sina koji je na svet došao carskim rezom, a odmah nakon njega, u porodilište u Višegradskoj ulici stigla je i kuma Ilda Šaulić. Mali Dušan izazvao je Žikine suze radosnice. Žika nije ispuštao mobilni telefon iz ruke kako bi svima javio srećnu vest. Podsećanja radi, ovo je Dajanino prvo, a Žikino drugo dete.

2019 © - Vesti online