Subota 25.02.2012.
16:47
Blic

Uroš Đurić poput holivudskog ubice

Uroš Đurić tumači lik vlasnika hotela u kome se odvija radnja filma
 

“Karakter mnogih prikazanih likova prisutan je i u našoj tranzicionoj svakodnevici”, smatra Uroš Đurić, jedan od protagonista.

- Igram vlasnika hotela u kome se radnja odvija. Uloga je intrigantna zato što predstavlja skoro holivudski tip negativca koji u filmu ima scenu brutalnog seksa, izvršava jedno ubistvo i na kraju i sam biva ubijen. Još nisam pogledao film ali nadam se da će ga publika dobro prihvatiti - izjavio je Đurić za “Blic”.

Prema rečima Vojnova, glavni junaci su osobe koje formiraju zajednicu, ali njihova sreća ne traje dugo jer ih sustiže sve ono što ih je unesrećilo u prošlosti.


- Ovo je višeslojan film u kome se svakako oseća ponešto i od svakodnevice u kojoj živimo. Suština je u tome da svako od junaka pokušava u sebi da pronađe nekog ko je sposoban da poput superheroja svoju traumu pretvori u moć i adut - kaže Vojnov.

Osim njega, u ovom ljubavnom trileru čiji scenario potpisuju Petar Pašić, Nikola Pejaković i Dimitrije Vojnov, igraju još i Bojan Dimitrijević, Ilija Pašić, Zoran Cvijanović, Boda Ninković, Branka Petrić, Nada Macanković i Nataša Vojnović.

Priča prati grupu običnih ljudi, takoreći otpadnika, koji suočeni sa najavljenim smakom sveta pokušavaju da srede svoje živote. Paralelno s igranim delom filma imaćemo priliku da pogledamo i animirane kadrove koji prate avanture buba koje iz podzemnog sveta izlaze na površinu.

- U pitanju je životna priča u kojoj se mešaju realnost i imaginaran svet. To je posebna vrsta ljudske bajke, a publika je uvek raspoložena za nove stvari - rekla je za “Blic” Nada Macanković.


 

Boda Ninković u ovom filmu tumači lik superheroja. Kako je nedavno rekao u intervjuu za naš list, on pokušava da se vrati na pravi kolosek.

- Igram superheroja koji pred datum smaka sveta pokušava da sredi život, nakon što je izgubio suprugu i dete - otkrio je glumac.

Jednu od centralnih uloga tumači i manekenka Nataša Vojnović, koja je savete dobila od naše proslavljene glumice Mirjane Karanović. Nataša je zadovoljna načinom na koji je oživela svoj lik.

- Ona je žena koja ne može da bude sa drugim ljudima. Tu je i nije tu. Znam da zvuči čudno, ali biće vam jasno kada vidite film - rekla je ona.

Montaža poslednjih kadrova filma je u toku, a datum premijere još nije poznat.
- Važno je da premijera bude onda kada ovaj zahtevan film bude zaokružen i završen. I na dobrom je putu - smatra Dimitrije Vojnov, koscenarista ovog filma.

2024 © - Vesti online