Petak 24.02.2012.
20:43
Vestionline

Ljupko Petrović: J... mu fudbal i sve

 

Ljupko Petrović

Fudbaleri Partizana su na pripremama u Antaliji odigrali verovatno najslabiji meč od početka priprema, stoga i ne čudi remi protiv Kazahstanaca.  

Elem, Ljupkovi puleni vodili su od 34. minuta posle kombinacije dvojice srpskih internacionalaca Prtenjaka i Lečića, da bi Jojić koji minut kasnije postavio konačnih 1:1.

Nakon što je jedan njegov igrač izgubio loptu, Ljupko je odreagovao vrlo komično, što možete čuti na ovom snimku (obratite pažnju na 1:10 od početka):

Inače, Ljupko Petrović je i sam iznenađen uspesima njegove ekipe na pripremama.

“Od deset utakmica na pripremama, samo smo jednom izgubili a pritom smo zabeležili pet pobeda. Toliko je sve to dobro da se ponekad uplašim šta nas očekuje u prvenstvu, Stvarno ne znam da li su ovi dobri rezultati na pripremama dobra ili loša stvar”, rekao je Petrović i dodao da crno-beli nisu igrali sa drugim timom, iako su nedostajali igrači koji su dan ranije nastupili za šampiona Srbije protiv moskovskog Dinama (2:2).

“Ne bih rekao da je ovo bio B tim crno-belih, to je jednostavno - Partizan. Tu je bio jedan Lola Smiljanić, nekadašnji reprezentativac, ili na primer Dijara, Eduardo... Imaju oni pored tih iskusnih igrača i mlade, dobre fudbalere. Po meni, uopšte nisu loše igrali”, dodao je Petrović.

2024 © - Vesti online