Petak 24.02.2012.
12:25
Pulsonline

Ceca ne može nigde, čeka pasoš

Ceca ispred suda u Savskoj ulici
 

Iako se spekulisalo da će Ceca Ražnatović čim odsluži osmomesečnu kaznu kućnog zatvora i oslobodi se narukvice za elektronsko praćenje otputovati na Kipar, gde ima kuću u kojoj žive njena deca - Anastasija i Veljko, pevačica će morati još malo da sačeka. Kako saznajemo, folk zvezda u narednih pet do sedam dana nigde neće otputovati jer nema pasoš, tek kada joj bude vraćena putna isprava moći će da ide u inostranstvo. Pevačica je na svom profilu na "Tviteru" napisala da je "vreme da se posveti svojoj porodici, karijeri i publici i da je jedino to usrećuje".

Pevačica Svetlana Ražnatović, koja je od srede na slobodi, ne planira nikakva slavlja i žurke, kako su mediji objavili ovih dana. Bliski prijatelji folk zvezde kažu da je ovo za nju kraj jedne muke i da od toga neće praviti spektakl.

Ipak, dok su je novinari prekjuče satima čekali da izađe iz vile u Ljutice Bogdana, Ceca je uspela da ih prevari, i da ode na grob pokojnog supruga Željka Ražnatovića.

Da bi zavarala trag, Svetlana Ražnatović se prvog dana slobode pojavila na prozoru i pozdravila fanove, a zatim nestala. I logično bi bilo da se zatim pojavila na vratima svoje kuće, ali, umesto toga, ona je tri sata kasnije izašla iz džipa i ušla u kuću! Misterija za sve.

- Otišla je kroz tajni prolaz koji vodi do pekare, udaljene četerdesetak metara. Iza tog objekta postoji dvorište koje se ne vidi s ulice. Čekao ju je džip i ona se s članovima obezbeđenja odvezla na groblje - otkriva izvor Kurira.

Na nadgrobnoj ploči ostavila je 20 crvenih ruža i jednu ikebanu, i zapalila veliku sveću.

2024 © - Vesti online