Petak 24.02.2012.
11:34
Blic

Poslednji finalisti šou programa "Ja imam talenat"

Foto: Ilustracija
 

Bojana Stamenov

Bojana Stamenov silovito je otvorila treću sezonu takmičarskog šou programa "Ja imam talenat" već u prvoj epizodi, anjen moćni vokal nikoga nije ostavio ravnodušnim. Iako kaže da je u privatnom životu stidljiva, na sceni je energična i ubedljiva, a njen glas daleko se čuje.

Natalija Lazić

Natalija se publici predstavila sa drugom Petrom koji ju je pratio na gitari, a ovi studenti Filološkog fakulteta pravi su frankofoni, te osim što dobro govore, još bolje i pevaju na francuskom. U finalu će pevati jednu od hit pesma grupe "Vaya Con Dios".

Branko Rmandić

Branko je osvetlao obraz reperima i hip-hoperima i izborio se za ulazak u polufinale i šansu da bude među 10 najvećih talenata ovogodišnjeg serijala. Nastupa pod alijasom Forty, a njegovo najjače oružje su reči.

Plesna grupa "Fly"

Malo burleske, malo kabarea i velika doza ženstvenosti recept je u pomoć koga su devojke plesne grupe "Fly" izborile svoje mesto u polufinalu. Pored toga što odlično plešu ove devojke dobro i pevaju, a upravo će taj segment pokazati u finalu u nedelju.

Bojana i Nikola Peković

Bojana i Nikola dolaze iz Kraljeva i od malih nogu se bave muzikom. Dok je Nikola virtuoz na harmonici, Bojana je jedna od retkih devojaka koja svira na guslama. U polufinale su se plasirali odvojeno, ali će svoju šansu u finalu potražiti u duetskoj tački.

Stefan Luković

Stefanu je pošlo za rukom da stekne naklonost ženskog dela publike već u kvalifikacijama, a njegove glasovne sposobnosti dovele su ga u polufinale. Ovaj Beograđanin muzikom se bavi ceo život i nada se velikoj karijeri pop zvezde.

Tatjana Tatić

Tanja Tatić dolazi iz Pančeva i njen talenat je ples. Ima 16 godina i prva je klasična balerina koja se našla u borbi za finale. Za nedeljni nastup odabrala je odlomak iz čuvene opere "Karmen".

Danilo Đokić i Jelena Zvicer

Danilo i Jelena dolaze iz Crne Gore, oboje su talentovani muzičari i pevači, a nakon prolaska u polufinale, shvatili su da su im šanse veće za dalje takmičenje ako udruže snage pa će u finalu nastupiti u duetu.

2024 © - Vesti online