Petak 24.02.2012.
12:00
K. N. - Vesti - Foto:

Mileni za operaciju u Rusiji

Ide u vrtić: Milena Živanović

Novac je poslao sa svojim unucima Marinom, Sanjom, Tijanom, Nemanjom, Danicom i Milošem, uz toplo pismo u kojem između ostalog piše:

"Želim da ovaj dar prosledite mojoj maloj zemljakinji, pošto sam rodom iz Podrinja. Kako imam šestoro zdravih i srećnih unučadi, Mileni želim da brzo ozdravi, a njenim roditeljima mnogo snage da istraju u lečenju svoje mezimice."


- Zahvaljujem se tom dobrom čoveku i njegovim unucima do neba. Ukazana pažnja i pomoć mnogo nam znače. I ovaj novac čuvaćemo da našu Milenu uskoro ponovo odvedemo u Rusiju.

Ona sada vidi 25 odsto, iako je posle prethodne operacije videla čak 50 odsto. Mada uspeva da se samostalno kreće i orijentiše se u prostoru, vid joj i dalje slabi.

Zato joj je neophodna još jedna operacija - rekla je majka Marijana, kojoj su pre dve godine mnogobrojni dobrotvori širom sveta obezbedili 12.000 evra za ćerkinu operaciju očiju u Rusiju i nastavak elektromagnetnih stimulacija u Novom Sadu.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online