Petak 24.02.2012.
08:00
T. Božović - Vesti

Stil nema cenu

Svetle boje zbog boljeg raspoloženja

Svaka žena bi volela da nosi skupu odeću i da blista u svakoj prilici. Ali i sa malo novca možete postići savršen izgled, važno je samo koliko dobro sebe poznajete, ali i da pritom ne pomešate previše stilova.

Garderoba koja papreno košta ponekad je čisto bacanje novca, jer isti efekat se postiže manje skupim krpicama.


Ukoliko imate ograničen budžet za kupovinu ne morate da se oblačite po poslednjoj modi, već pustite mašti na volju i sami diktirajte trendove.

Najbitniji je da se dobro osećate u tome što nosite. Dama sa jeftinom haljinom, dobrim unutrašnjim osećajem i izraženim stavom može izgledati kao da hoda crvenim tepihom. Svaka žena bi trebalo da ima komad garderobe zahvaljujući kome može svaki put da izgleda drugačije. Klasična mala crna haljina izgledaće drugačije ukoliko se na nju stavi odgovarajući nakit, a drugi put će izgledati kao nova uz zanimljivu ešarpu i efekte cipele.


Seksi garderoba podrazumeva smelost, misterioznost tek toliko da zagolica maštu drugih ljudi. Ne provokativno i vulgarno, već atraktivno i ljupko. Svilenkaste, duže majice ili košulje ispod kojih se nazire samo grudnjak i šortsevi do iznad kolena mogu biti idealna i atraktivna kombinacija.


Većina modnih stručnjaka sugeriše da svetle boje podižu raspoloženje ljudi. Narandžasta, zelena, ružičasta, plava i ljubičasta su idealne boje odeće koje podstiču poboljšanje raspoloženja. Svetlije boje otvaraju lice, doprinose mlađem izgledu, a priliče i dnevnim i večernjim varijantama.

Noć u gradu


Žena uvek voli da izgleda lepo i da mami svojom pojavom. Ona traži da muškarci, ali i druge žene primete njen stajling, novu haljinu ili bilo koji detalj na garderobi. Treba znati koji je dnevni, a koji večernji bonton oblačenja i tog pravila se treba pridržavati. U ormaru je bitno imati bar jednu sigurnu kombinaciju za noć u gradu.

2024 © - Vesti online