Četvrtak 23.02.2012.
12:12
Blic

Emina sinu dala ime Javuz (Snažan)

Emina prepustila Sandalu da izabere ime za sina

Emina Jahović porodila se prekjuče u 10 sati ujutru u Istanbulu carskim rezom. Odmah posle porođaja lepu Novopazarku obišao je njen suprug, turski pevač Mustafa Sandal, zajedno sa trogodišnjim sinom Jamanom koji je jedva dočekao da vidi mamu i malog brata.

Kao što je obećala, Emina je prepustila svom suprugu da odabere ime za njihovog novog člana porodice. Čim je video svog mezimca, bez mnogo razmišljanja Mustafa je odlučio da sinu da ime Javuz, što na turskom jeziku znači snažan i nepokolebljiv.

Svoju sreću ponosni roditelji juče su podelili sa nabližim članovima porodice koji su odmah došli u posetu popularnoj pevačici. Svi su bili presrećni kada su prvi put videli malog Javuza i sve vreme pružili podršku Emini koja se uspešno oporavlja od porođaja. U domu porodice Sandal u toku su poslednje pripreme za dolazak novog člana porodice, koji će narednih meseci biti u centru pažnje.

Sve potrebne stvarčice za sinčića su već spremne, a kako saznajemo, Emina će sa bebom "Američku bolnicu" napustiti u petak.

2024 © - Vesti online