Sreda 22.02.2012.
22:48
Vestionline, Beta

Inter i Bajern izgubili golovima u finišu

 

Dejan Stanković odigrao ceo meč za nero-azure

Olimpik je na svom "Velodromu" pobedio Inter u sudijskoj nadoknadi vremena, a gol vredan velike prednosti pred revanš 13. marta u Milanu, postigao je Andre Aju.

Olimpik nije bio previše opasan tokom većeg dela meča, i kada je delovalo da će se meč završiti bez golova, tim iz Marselja krenuo je u napad.

To se isplatilo u trećem minutu nadoknade vremena, kada je Matju Valbena izveo korner i na drugoj stativi pronašao omalenog Andrea Ajua, koji je glavom sproveo loptu u mrežu Žulija Cezara.

Istim rezultatom Bazel je golom Štokera u 86. minutu, slavio protiv minhenskog Bajerna, čime su Švajcarci pokazali da eliminacija Mančester Junajteda nije bila nikakva slučajnost.

Iako je Bajern bio jako blizu nerešenog rezultata, domaći tim je u finišu meča napao i to mu se isplatilo. U 83. minutu u igru je ušao Žak Zua, koji je zamenio budućeg igrača tima iz Minhena Džerdana Šaćirija. Zua je tri minuta kasnije asistirao Valentinu Štokeru, koji je sproveo loptu u mrežu Manuela Nojera.

Bazel je dobro odigrao prvo poluvreme, ali ga je u igri održao mladi golman Jan Zomer, koji je imao seriju odličnih odbrana.

2024 © - Vesti online