Sreda 22.02.2012.
19:07
24sata.info

"Vanzemaljci su vesnici katastrofe!"

Foto: ilustracija
 

S obzirom na pravilnosti koje su istraživači uočili, smatraju da su NLO-i glasnici katastrofe jer se uglavnom pojavljuju u blizini mesta koja će uskoro zadesiti neka nevolja.

Naravno, većina NLO-a zabeležena je "u prolazu", ali ufolozi smatraju da postoje određena mesta na Zemlji oko kojih se NLO-i ciljano okupljaju.

S obzirom da veruju da je reč o vanzemaljskim letelicama, još nije sasvim jasna uzročno-posledična veza, ali postoji nekoliko teorija.

Prema jednoj od njih, vanzemaljci su isključivo posmatrači koji opažaju Zemljine procese i mogu da predvide prirodne katastrofe. Druga je teorija da Zemlja služi vanzemaljcima kao svojevrsna "laboratorija", i svoja oružja testiraju na nama i uzrokuju "prirodne nepogode", prenosi net.

Još jedna teorija kaže da se na Zemlji nalazi više vanzemaljskih vrsta koje međusobno ratuju. Mesta na kojima se okupljaju njihove su tajne baze, a "prirodne katastrofe" su samo deo njihovog rata.

Ove hrabre teorije za sada nemaju čvrstih dokaza, ali ako želite još materijala za promišljanje, svakako pogledajte video iz Meksika koji razmatra mogućnost da su NLO-i vesnici predstojeće erupcije vulkana Popokatepetl.

2024 © - Vesti online