Sreda 22.02.2012.
13:09
Kurir rs

Princ dobio batine zbog manekenki

Unuk slavne Grejs Keli, princ od Monaka Pjer Kaziragi (24) pretučen je u jednom noćnom klubu u Njujorku posle incidenta koji je sam isprovocirao
 

Princ se u pratnji bivšeg dečka Paris Hilton Stavrosa Nijarhosa Drugog i dvojice prijatelja u sitne sate u subotu ujutro pojavio u poznatom baru „Dabl seven“ na Menhetnu. Prema izjavama svedoka, mladići su, prišavši stolu bivšeg vlasnika kluba, 47-godišnjeg Adama Hoka, i njegovog društva, bili veoma drski.

Princ je, navodno, bez pitanja pio njihovu 500 dolara vrednu votku „grej gus“ i dobacivao ružne reči Hokovim prijateljicama, poznatim manekenkama Nataši Poli, Valentini Zelajevoj i Anji Rubik.

Iznervirani Hok ga je bez ikakvog upozorenja udario, a princ je od siline udarca odleteo nekoliko metara dalje, na susedni sto. Ipak se pridigao i pokušao da udari Hoka po glavi flašom votke, ali mu to nije pošlo za rukom.

Dok su ostali u čudu posmatrali, Hok je istukao i ostalu trojicu iz prinčeve pratnje.- Pjerovo lice je povređeno, krvavo i prekriveno dubokim posekotinama. Izgledao je kao da će mu biti potrebna plastična operacija - izjavio je svedok incidenta.Tuča je okončana tako što je princ završio u bolnici, a Hok je uhapšen i pušten nakon saslušanja. Slučaj će idućeg meseca dobiti sudski epilog.

2024 © - Vesti online