Utorak 21.02.2012.
12:38
Vestionline

Snajder priznao da je odbio ponudu Zenita

Trener Zenita, Italijan Lućano Spaleti, priznao je tokom januara da bi voleo da ima Snajdera u svom timu, a sada je 27-godišnji fudbaler rekao da su ga kontaktirali ljudi iz tog kluba.

"Zenit je bio spreman da me kupi u zimskom prelaznom roku. Ništa nije falilo toj ponudi, međutim, imao sam želju da ostanem u Interu do kraja sezone", rekao je Snajder za holandske medije.

Vesli Snajder se nalazio i na listi želja prebogatog Anžija iz Mahačkale, ali je odbio mogućnost prelaska u taj tim.

Ranijeri otpisao Snajdera za duel sa Marseljom

Trener fudbalera milanskog Intera Klaudio Ranijeri odlučio je da meč osmine finala Lige šampiona protiv Marselja počne bez Veslija Snajdera u startnoj postavi.

Očajna serija rezultata "neroazura" koji su poraženi tri puta zaredom u ligi, odnosno četiri puta u pet poslednjih duela, poklopila se sa povratkom omalenog ofanzivca na teren. Pre toga, dakle, dok je Snajder bio na poštedi, u deset kola "upisali" su devet pobeda!

Ranijerijev najveći problem je, kako kaže, što ne može da pronađe mesto u sastavu za holandskog reprezentativca uz obrazloženje da je ekipa suviše ranjiva u vezi sa Snajderom na poziciji iza dva najisturenija napadača.

Marselj i Inter sastaće se na "Velodromu" u sredu od 20.45 sati. 

2024 © - Vesti online