Utorak 21.02.2012.
12:03
Vesti

"Učim od kapitena"

Stojković predstavlja budućnost kluba i konkurenciju iskusnom Nikoli Mikiću na poziciji desnog beka.


"Mika je prva opcija. U klubu je tri godine, pravi je kapiten. Imam sjajan odnos sa njim i često mi pomaže savetima. Moram da sledim njegov primer jer se našao u istoj situaciji kad je stigao u Zvezdu, a Ninkov bio prvi desni bek u klubu", kaže popularni Žule.


Poslednja faza zimskih priprema u Antaliji uspešno se privodi kraju.
Prijateljski mečevi u Crnoj Gori i Turskoj bili su prilika da se stručni štab uveri u kvalitet svih pojedinaca, pa tako ni Filip Stojković nije bio izuzetak.

"Zadovoljan sam, pružio sam koliko sam mogao u ovom trenutku, a smatram da sam ukazanu šansu protiv Šahtara iskoristio sasvim korektno", realan je Stojković.


Sledi povratak u Beograd - nagrada za 22 naporna dana provedena na pripremama u Antaliji. U četvrtak je oproštaj od Antalije, utakmicom protiv ukrajinskog Krivbasa.

"Radujemo se, dugo smo odsutni od kuće. Verujte, to nam je sad najpotrebnije. Porodica i prijatelji, da vidimo da li je sve u redu, da se ispričamo i onda spremimo za najvažnije obaveze koje nas očekuju od početka marta", kaže talentovani Stojković.


I Đuričković vreba šansu


Petar Đuričković (20) je ove zime priključen prvom timu iz Zvezdine filijale Sopota.

"Imao sam svoje prilike i trudio sam se da iskoristom svaku šansu koja mi je pružena u Antaliji. Treninzi i kontrolni mečevi su podjednaka šansa za sve nas", jasan je mladi vezista crveno-belih.

2024 © - Vesti online